Александра и Даниел Петканови отново са в обтегнати отношения, издават

...
Александра и Даниел Петканови отново са в обтегнати отношения, издават
Коментари Харесай

Петканови пак се разделят! Алекс: Имам лични проблеми

Александра и Даниел Петканови още веднъж са в обтегнати връзки, издават хора от обкръжението им. За това загатна и Лудия кореспондент, който при започване на годината показа, че в живота му предстоят огромни промени. Съпрузите не са се показвали дружно от месец и половина, а до неотдавна бяха много дейни в обществените мрежи. Това единствено удостовери слуховете, че отново са пред разлъка.

„ Красива си, само че очите ти излъчват горест ”, пишат почитатели под последните фотоси на Алекс. Тя признава, че има проблеми от персонално естество, само че не конкретизира.

„ В момента диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително ”, разяснява Даниер Петканов. От излиянията му стана ясно, че е изпаднал в меланхолия и се пробва да осмисли съществуването си по някакъв метод. Поради тази причина е почнал и благотворителна акция – през идващите 12 месеца той ще подарява 10% от рекламните си възнаграждения за добра идея.

Миналата година по същото време фамилията още веднъж бе пред бракоразвод. От откровенията им в мрежата стана ясно, че са се изпокарали за пари. Даниел страдал, че Александра изкарва повече от него и това подтискало самочувствието му на мъж.

Положителните страсти след сватбата на Петканови бързо се уталожили, а след раждането на сина им Габриел битовизмите дефинитивно споделили своята тежка дума. Манекенката от Благоевград почнала да укорява мъжа си, че не печели задоволително, че не е упорит като нея. Дългокраката красавица работи като модел и инфлуенсър, трупайки тлъсти пачки в банковата си сметка. Популярността обаче я застигна, откакто се омъжи в шоуто „ ВИП Брадър ”. Преди това имаше изяви като рекламно лице, но въобще не беше толкоз търсена.

От друга страна, Даниел упреквал жена си, че е работохоличка, че не отхвърля професионални оферти. По думите му тя трябвало да отсява най-стойностните предложения. Риалити звездата в действителност популяризира всичко – от памперси до наргилета. „ Моделството е до време! Няма да съм вечено млада и красива. Ако в този момент на работя, то по кое време?! ”, оправдава се Александра.

Миналата година съпрузите посещавали фамилен терапевт, с цел да се опитат да изгладят несъгласията, само че безрезултатно. Така стигнали до извода, че е е най-добре да се разделят. Александра желала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък не се чувствал задоволен нито в фамилните си връзки, нито в работата си, написа „ Уикенд “.

По всичко проличава, че манекенката и бащата на сина й не могат да се схванат и да реализирах консенсус. Запознати издават, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, а напрежението посред им можело да се разреже с нож. Дали обаче ще се стигне до формален бракоразвод още не е ясно. Възможно е двойката да премисли решението си, както се е случвало и в предишното.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР