Александра Христова бе избрана за Miss Lotus 2023 на провелия

...
Александра Христова бе избрана за Miss Lotus 2023 на провелия
Коментари Харесай

Александра Христова спечели титлата Miss Lotus 2023 във Варна

Александра Христова бе определена за Miss Lotus 2023 на провелия се преди борени дни във Варна за хубост и гении, оповестиха за Moreto.net уредниците от фешън и ивент организация VIP Fashion Group.

Ценителите на блясъка и хубостта станаха очевидци на несравним шоу театър, който се отличи от обичайните състезания за хубост със своя специфичен решителен кръг, в който всяка една от десетте участнички показа на сцената своя креативен и артистичен капацитет.

Сред най-атрактивните осъществявания се открои украинката Йелизавета Чеснокова , която завладя жури и аудитория със своят ексцентричен акробатичен танц на стълб и завоюва купата „ Най-талантлива участничка “ .

Публиката също имаше опцията да гласоподава и наградата „ Фаворитка на публиката “ завоюва Цветелина Великова , която от 10 години се занимава професионално с съвременен балет. А безспорният победител Александра Христова показа пред гостите артистичен пърформънс с детайли на карате, което практикува от дребна.

Сред способеното жури, водено от организаторката на събитието Мира Матеева, бяха и Ирина Тен, Дияна Христозова, Михаил Николов, Свилена Борисова, Виктор Жуков и Виктория Чуканова. Специален посетител и член на журито на състезанието бе и очарователната Яна Стоянова, носителка на купата Мис Варна 2022 и Мис България Интернешънъл 2022.

Гостите се любуваха, както на музикални и танцови осъществявания, по този начин и на гении в областта на изобразителното изкуство, а специфични награди получиха Антоана Илиева, Бояна Тодорова, Катерина Кръстева и Натали Стойчева.

Стайлингът на миските бе поверен на дизайнерките Анаит Николян и Христина Христова. За прическите на хубавиците се погрижиха топ коафьорите от ателие Кина Кудева, а грима бе дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Участничките получиха доста дарове и естетични процедури от сътрудниците на събитието.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР