Александра Гърдева разбуни духовете с първото си официално разкритие за

...
Александра Гърдева разбуни духовете с първото си официално разкритие за
Коментари Харесай

Зверска интрига и скандал след „Ергенът“: Алекс пропя за „връзката“ си с Виктор / ВИДЕО

Александра Гърдева разбуни духовете с първото си публично разобличаване за връзката си с ергена Виктор. Участничката в риалити формата от няколко седмици пази безмълвие по въпроса, появява се както в неговата компания, по този начин и на други мъже, само че до момента не даваше отговор дали двамата са двойка. Сега обаче това се промени.

В инстаграм профила си Алекс съобщи, че най-сетне е получила зелена светлина да каже истината за взаимоотношенията си с Виктор Стоянов.

„ Време е да отговоря на най-задавания въпрос. Много хора ме питат дали съм с Виктор, както и че не съм права да мълча по тематиката. С Виктор Стоянов ли съм?

Не. Ние сме другари. Той ме придружи на събирането, тъй като претърпях пъклен доста там и той го е видял. С него имам единствено другарски взаимоотношения и му поисквам на него и бъдещата му половинка да бъдат доста щастливи дружно. По време на предаването в случай че беше взел друго решение, можеше да се случи нещо, само че не и в този момент.

Ние сме се отдалечили доста и няма по какъв начин приказката да се върне след толкоз време. Той обаче е прелестно момче “, дипломатично приключва хубавицата. Тя се включи с камера пред дома си и изясни, че си чака таксито, тъй като ще излиза с приятелки. Алекс отдели време и да благодари на всички, които са я подкрепяли.

Феновете на хипнотерапевтката са меко казано разочаровани. Толкова време очакване и най-после ни разбихте сърцата, леят се възмущения под поста на Гърдева. „ Добре го изиграхте след края на предаването! “, прибавя недоволна последователка на хубавицата.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР