Александра Гърдева, позната ни от първия сезон на Ергенът, вече

...
Александра Гърдева, позната ни от първия сезон на Ергенът, вече
Коментари Харесай

Алекс от Ергенът заби младо гадже

Александра Гърдева, позната ни от първия сезон на " Ергенът ", към този момент е прежалила Виктор Стоянов и е намерила негов сурогат. Красивата мома най-сетне се похвали, че е обвързана.

Любимката на първия ерген пуска завладяващо стори, на което се вижда, че е на СПА почивка в новия си мъж.

На фрагментите се вижда, че двойката се е отдала на спокойствие в релакс зоната и събира сили след влизането в сауната и парната баня. Избрали са и много умерено място, с цел да избегнат любопитни погледи.

 undefined

Алекс към момента не е говорила обществено за новия си обичан, само че от фотосите се вижда, че е много по-млад от психоложката.  Брюнетката постоянно се появява в медиите, с цел да разисква втория сезон на " Ергенът ", само че в никакъв случай не е споделяла за персоналния си живот.

Александра е на 36 години, само че е съумяла да забие много по-млад от нея мъж. През предходната година се появиха клюки, че Гърдева люби дребния брат на певицата Лидия. Мълвата обаче се оказа подправена и хипнотерапевтката няма нищо общо със 17 години по-младия от нея Живко. Щом Алекс към този момент се демонстрира с новия си, чакаме скоро да даде повече детайлности за неговата идентичност.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР