Александър Зверев завърши по възможно най-добрия начин миналия сезон, след

...
Александър Зверев завърши по възможно най-добрия начин миналия сезон, след
Коментари Харесай

Зверев се разправи с Албот и продължава без загубен сет на Аустрелиън Оупън!

Александър Зверев приключи по допустимо най-хубавия метод предишния сезон, откакто завоюва купата на ATP финалите в Торино и по този начин автоматизирано се трансформира в един от огромните любимци за купата на Аустрелиън Оупън през 2022-ра. Саша пък до момента изцяло оправдава тази роля, защото продължава на шампионата без изгубен сет и през днешния ден изнесе следващото си впечатляващо показване на австралийска земя. Германецът не срещна никакви компликации против квалификанта Раду Албот, като го надигра с рутинното 6:3 6:4 6:4 и по този начин се класира за осминафиналите на конкуренцията, където ще се изправи против един от първенците на ATP Cup, а точно Денис Шаповалов.

Световният номер три незабавно отмъкна съперниковото подаване и скоро можеше да дублира преднината си, само че Албот сподели темперамент и се задържа в резултата, въпреки че нямаше никакъв триумф в сервис геймовете на противника си и справедливо откриващата част отиде в актива на любимеца.

Молдовецът продължи да оказва сериозна опозиция и във втория сет, където пръв доближи до точки за пробив, единствено че началният удар на Зверев го избави в тази сложна обстановка и след това Саша на собствен ред се снабди с късмет за пробив и незабавно го оползотвори, с цел да си подсигурява преднина от 2:0 сета.

Третата част също не предложи някакви съществени изненади, въпреки че непоставеният играч водеше с 4:3 гейма в нея, но Зверев се активизира и оттова насетне сподели праволинеен тенис, с цел да продължи към осминафиналите в Мелбърн.

Game, set, Zverev
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР