Александър Зверев започва уверено защитата на титлата си в Акапулко

...
Александър Зверев започва уверено защитата на титлата си в Акапулко
Коментари Харесай

Зверев с първи думи след дисквалификацията: Разочарован съм от себе си

Александър Зверев стартира решително отбраната на купата си в Акапулко при започване на работната седмица. Германецът се оправи с обещаващия млад гений Дженсън Бруксби след три часа и 20 минути игра и откри място в осминафиналите на конкуренцията, но няма да излезе за идващия си мач на мексиканска земя, тъй като по-рано през днешния ден бе дисквалифициран от ATP и уредниците.

Причината за наложително отдръпване на Зверев от конкуренцията в Акапулко е непристойното му държание в двойковия му мач довечера. Световният номер три и неговият сътрудник Марсело Мело позволиха загуба още в откриващия стадий при каретата, а провалянето бе приветствано от отрицателни страсти от страна на Саша. Германецът насочи обидни думи към арбитъра и нанесе значителен брой удари по неговия стол със своята ракета, което принуди ATP да го дисквалифицират поради " неспортсменско поведение ".

Самият Зверев не разяснява обстановката пред медиите, ами направи своето първо и досега само изказване по въпросо в Instagram. Саша призна, че е прекрачил границата на спортсменството и е отчаян от себе си, а ето какво тъкмо написа той в обръщението си към почитателите:

Zverev`s statement on his misconduct that led to the suspension
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР