Александър Зверев зае последното място в четвъртфиналната фаза на надпреварата

...
Александър Зверев зае последното място в четвъртфиналната фаза на надпреварата
Коментари Харесай

В повторение на финала от Олимпиадата: Зверев опустоши Хачанов и оформи финалната осмица в Маями

Александър Зверев зае последното място в четвъртфиналната фаза на конкуренцията в Маями. Германецът изрично изигра най-силния си мач от края на Аустрелиън Оупън насам и подчини Карен Хачанов с безапелационното 6:1 6:4, с цел да си подсигурява конфликт с една от огромните изненада на шампионата, а точно Фабиан Марожан, който в профил Алекс Де Минор.

Световният номер пет се нуждаеше от малко над един час игра, с цел да реализира успех в своеобразното повтаряне на финала от Олимпиадата в Токио, когато Саша се поздрави със най-значимото си достижение до през днешния ден, завоювайки златния орден.

Двубоят започва с по едно елементарно извоювано подаване за двамата играчи, само че оттова насетне видяхме същинска доминация от страна на Зверев, който затвори сета с пет следващи гейма в своя изгода, пробивайки два пъти на нула своя противник.

Бившият първенец на Мастърса в Париж се окопити и не загуби нито точка в откриващия си сервис гейм за втората част, ни незабавно по-късно беше още веднъж продънен, а четвъртият подложен не даде никакви шансове на руснака да се завърне в срещата, губейки единствено още две разигравания на личен начален удар.

Spot on, Sascha
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР