Александър Зверев се класира за полуфиналите на турнира по тенис

...
Александър Зверев се класира за полуфиналите на турнира по тенис
Коментари Харесай

Александър Зверев е на полуфинал в Маями

Александър Зверев се класира за полуфиналите на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Маями с награден фонд 8,9 милиона $. Поставеният под номер четири представител на Германия победи мъчно с 6:3, 7:5 Фабиан Марожан. 

В първата част любимецът в мача реализира два пробива и поведе в резултата след двойна неточност на унгареца, заемащ 57-мо място в международната класация.

Във втория сет Марожан показва мощен начален удар, само че се пропука в най-важните моменти. 24-годишният маджарски тенисит затрудни оптимално Зверев, само че позволи съмнения, когато изоставаше с 5:6. Германецът завърши дуела още при първата си опция след един час и 39 минути.

На полуфиналите шесткратният първенец от шампионатите " Мастърс " Зверев ще се изправи против спечелилия от дуела сред Карлос Алкарас и Григор Димитров, който ще се изиграе през нощта българско време.

По пътя си към четвъртфиналите на шампионата Фабиан Марожан в профил Алекс де Минор и Холгер Руне, които са в топ 10 на класацията на АТП. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР