Александър Зверев със сигурност пропуска Уимбълдън, но би могъл да

...
Александър Зверев със сигурност пропуска Уимбълдън, но би могъл да
Коментари Харесай

Зверев е твърдо аут за Уимбълдън

Александър Зверев сигурно пропуща Уимбълдън, само че би могъл да се завърне на корта преди Откритото състезание на Съединени американски щати. Това оповестява журналистът от френското издание " Екип " - Куентен Мойне. Световният №3 получи травма в крайници при рухване по време на полуфинала на Ролан Гарос против Рафаел Надал, като след това напусна корта с патерици.

Медицинските прегледи след дуела откриха, че Зверев има скъсани връзки на дясния гален. След завръщането си в Германия олимпийският първенец се е подложил на проучвания в локална клиника, след които е било открито, че ще бъде отвън игра за интервал сред шест и осем седмици.

Това значи, че германецът сигурно ще пропусне Уимбълдън, като съгласно Мойне е допустимо той да се завърне на шампионатите в Съединени американски щати при започване на август. Голямата цел пред Зверев сега е да бъде възобновен за Ю Европейски Съюз Оупън, където бе доста покрай купата през 2020 година

Евентуално безучастие в американските шампионати би могло да навреди доста съществено на ранкинга на Зверев. Миналата година той се показа доста мощно в Съединени американски щати, като завоюва купата на Мастърса в Синсинати, след което стигна до полуфинал на Ю Европейски Съюз Оупън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР