Александър Зверев работеше с мениджърската агенция Ace Group в продължение

...
Александър Зверев работеше с мениджърската агенция Ace Group в продължение
Коментари Харесай

Бившият агент на Зверев: Заряза ме заради Федерер и загуби почти всичките си спонсори

Александър Зверев работеше с мениджърската организация Ace Group в продължение на 6 години, преди да стане клиент на Team8 - организацията на Роджър Федерер и Тони Годсик. Германецът и някогашният му управител Патрисио Апей обаче надалеч не се разделиха с положителни усеща и даже последваха правосъдни каузи. Чилиецът заведе дело против международния №2, защото двамата са били сключили контракт до 2023-та, а Саша е решил да приключи връзките си с него през 2018-а поради огромното въздействие, което имал някогашният му управител върху персоналния му живот. В свое скорошно изявление Апей се върна към въпросния интервал и описа елементи за раздялата си с някогашния си клиент.

" Той в никакъв случай не е имал време или предпочитание да приказва за аргументите, довели до решението да се разделим. Докато работеше с мен, доближи до номер 3, приключи годината по страховит метод и сключи седем рекламни контракта. Някой обаче го убеди, че може да му предложи нещо по-добро. Ако ми беше споделил, че желае да отиде при Федерер, щях да го свържа с тях и да им кажа, че е добър човек, сензитивен и да бъдат деликатни с егото.

За това обаче би трябвало взаимно единодушие, не може той самичък да реши да прекратим връзки. Видях го няколко пъти и му споделих, че ще влагаме доста пари. При една от срещите ни му предложих да разговаряме и допълних, че в случай че не желае това да се случи тук, то може да ми се обади по телефона. Въпреки това обаче той никога не искаше да приказва.

Преди години той имаше седем рекламни контракта, а доколкото знам, сега му е останал единствено един спонсор. Саша е страховит състезател и ще завоюва доста шампионати от Големия шлем, само че времето да бъде принц, преди да стане крал, към този момент отмина. Ако победи на Уимбълдън пет пъти, то обстановката може да се промени. Той е типичният тенис първенец, който знае повече от останалите. Нямам проблем с него. Така се случиха нещата, той е имал своите аргументи ", приключи Апей. 

Източник: Clay Tennis

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР