Александър Везенков записа поредното си изключително представяне през настоящия сезон

...
Александър Везенков записа поредното си изключително представяне през настоящия сезон
Коментари Харесай

Везенков: Много важна победа

Александър Везенков записа следващото си извънредно показване през сегашния сезон в Евролигата. Българският национал приключи с 24 точки, 6 битки и 4 откраднати топки, с цел да фиксира коефициент на потребно деяние от 34. Крилото остана благополучен след триумфа и съобщи, че тимът му би трябвало да се приготви за идния конфликт против Анадолу Ефес идната седмица.
 Везенков затвърди MVP упоритостите си с ново ужасно показване в Евролигата Везенков затвърди MVP упоритостите си с ново ужасно показване в Евролигата
“Щастлив съм за тима, тъй като записахме доста значима победа. АЛБА е добър тим и сподели първокласен баскетбол. Радвам се, че успяхме да се завърнем на победния път след загубата от Макаби. Следващият ни мач е против Анадолу Ефес и е доста значим. От много време не сме печелили в Истанбул. Трябва да се подготвим за конфликта ”, показа Везенков.

През сегашния сезон Везенков реализира междинни индикатори от 20.1 точки, 8.7 битки и 2.1 асистенции при междинен КПД от 27.8.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР