Александър Везенков записа 4 точки, а Домантас Сабонис бе най-резултатен

...
Александър Везенков записа 4 точки, а Домантас Сабонис бе най-резултатен
Коментари Харесай

Везенков и Кингс удариха пак Лейкърс на ЛеБрон

Александър Везенков записа 4 точки, а Домантас Сабонис бе най-резултатен с рекордните си за сезона с 29 при победа на " Сакраменто Кингс " със 125:110 над " Лос Анджелис Лейкърс " в калифорнийско дерби от Националната баскетболна асоциация. Това бе 4-а поредна победа за отбора на българската звезда и са водачи в Тихоокеанската дивизия.

Везенков игра 12,23 минути и лиши две топки, само че не съумя да вкара нито една от трите си стрелби от далечно разстояние. Той означи всичките си точки в третата четвъртина, когато бе прецизен един път от игра и два пъти от нарушаване. Последната точка на българина бе за 100:77 в интерес на " Кингс ".

Де`Арън Фокс и Кевин Хюртер вкараха по 28 точки за Сакраменто, като последният наниза шест тройки за успеха. Тя бе втора за " Кингс " против " Лейкърс " от началото на сезона, откакто тимът на Везенков завоюва и на 30 октомври със 132:127.

Фокс е с по 28 точки в първите си два мача след лекуване на травма в глезена, получена в предния мач против Лос Анджелис.

За " Лейкърс " с 28 пункта, 10 битки и 11 асистенции се регистрира мегазвездата ЛеБрон Джеймс, който записа първи трипъл-дабъл за сезона. 28 точки записа и Д`Анджело Ръсъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР