Александър Везенков се включи силно от пейката за при победата

...
Александър Везенков се включи силно от пейката за при победата
Коментари Харесай

Везенков се включи силно за успех на Сакраменто

Александър Везенков се включи мощно от пейката за при успеха със 105:98 над Оклахома Сити Тъндър. Това беше първия мач на отбора от новия In-Season шампионат на НБА. Българският национал означи две тройки в последната четвърт на дуела. Везенков записа общо 8 минути на паркета, в които се регистрира с 6 точки, една битка и една открадната топка.

Сакраменто и Оклахома са в една група с Голдън Стейт и Минесота, като противниците играят по един път. Победителят в групата продължава напред към елиминационната фаза. Място към идващия стадий на шампионата ще получи и вторият тим с най-хубави индикатори. Четвъртфиналите ще се проведат на 4 и 5 декември, полуфиналите са на 7 декември, а купата ще се взема решение на 9 декември. Всеки състезател от тима първенец ще получи бонус половин милион $. Всички резултати от шампионата, с изключение на финала, ще се зачитат и за постоянния сезон.

Най-резултатен за Сакраменто беше Кевин Хъртър с 28 точки, Кийгън Мъри наниза 24. Домантас Сабонис се регистрира с трипъл-дабъл – 17 точки, 12 битки и 13 асистенции.

Лидерът на Оклахома Гилджъс-Александър приключи с 33 точки, 7 битки и 6 асистенции.

nothing but cash for Sasha

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР