Александър Везенков игра 14 минути в Ел Класикото между неговия

...
Александър Везенков игра 14 минути в Ел Класикото между неговия
Коментари Харесай

Везенков най-резултатен за Барса при загуба от Реал Мадрид

Александър Везенков игра 14 минути в Ел Класикото сред неговия Барселона и Реал (Мадрид) в Евролигата.

Реал разруши съперника със 101:74.

Двубоят първо приключи с голяма разлика и второ нямаше изключително значение за класирането на Барселона в Евролигата, само че лиши България от топ играча на националния тим, а селекцията ни загуби минимално от Чехия часове по-рано, написа Блиц Спорт.

Александър Везенков игра две минути и половина в края на първата и още толкоз при започване на втората четвърт. Повече бяха минутите му в третата четвърт, а най-после той приключи мача. Българинът вкара 11 точки с отлична пукотевица от тройката, плюс две битки, като точно той и Тома Йортел бяха най-резултатни.



Победата бе непълен реванш за "белите " за изгубената Купа на Краля преди броени дни, точно от Барселона.

Реал (Мадрид) започва умопомрачително дуела посред "Палау Блауграна ", със серия от 9:0, по-късно поведе с 20 точки в края на първата част, който пристигна при 30:13, след тройка в последните секунди на Александър Везенков.

Импулс в играта на каталунците съумя да съкрати малко изоставането, до 10 точки с две минути до почивката. Реал обаче ги изигра уместно и направи серия от още 9:0, с цел да дръпне още веднъж. Петери Копонен осъществя със сирената за 35:52 на полувремето.



В третата част нищо не се промени изключително и Реал съумя да повиши задатъка си на над 30 точки и поддържаше това до финала.

Джейси Керъл наниза 18 точки за успеха, а Антъни Рандолф добави 16.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР