Александър Урумов Снимка: фейсбукАлександър Урумов, фейсбукКакво имаме тук на първата

...
Александър Урумов Снимка: фейсбукАлександър Урумов, фейсбукКакво имаме тук на първата
Коментари Харесай

Кирчо и Кокорчо са изплели схема за крадене в особено големи размери!

  Александър Урумов Снимка: фейсбук
Александър Урумов, фейсбук

Какво имаме тук на първата фотография? Имаме документ – фактура, съгласно която държавната “Булгаргаз ” би трябвало да заплати на частната “МЕТ Енерджи ” сумата от 111 милиона 318 хиляди лв. за количества газ.

На втората фотография е господин Людмил Йоцов, който през януари е бил в управлението на “МЕТ ”, а през февруари към този момент е назначен от Кирчо за началник на “Булгаргаз ”. След което “Булгаргаз ”, без да се бави, стартира да купува без търг и конкурс съветски газ от… ”МЕТ ”.

“МЕТ ” е заплащала на “Газпром ” в рубли, след което е продавала на България съветски газ с 30% надценка, тъй като Кирчо и Кокорчо не са разрешавали на Булгаргаз непосредствено и по-евтино пазаруване от “Газпром ”. Купували са съветски газ от самото начало и са лъгали обществото, до момента в който са го ощетявали.

Евроатлантизмът би трябвало ли да е опрощение и заслон на корупционни покупко-продажби? Това по какъв начин се назовава, с изключение на изплетена от Кирчо и Кокорчо скица за крадене в изключително огромни размери!

/Тази фактура и други фактури и документи бяха обществено показани през днешния ден от господин Делян Добрев на пресконференция/.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР