Александър Станков вече не е част от Локомотив Пловдив. Това

...
Александър Станков вече не е част от Локомотив Пловдив. Това
Коментари Харесай

Александър Станков напусна Локо Пд: Няма драма

Александър Станков към този момент не е част от Локомотив Пловдив. Това заяви самият той пред вестник „ Тема Спорт”. Доскоро Стамнков бе съветник на президента Христо Крушарски, като наблюдаваше и футболисти в България.

„ Моята спогодба с Локомотив Пловдив завърши, тя беше до лятото. Работата, която се искаше от мен, съм я приключил. Моите проекти по този начин или другояче бяха свързани с чужбина, само че използвах момента да оказа помощ на Локомотив. Искам да пожелая триумф на тима и на прелестните му почитатели. Сигурен съм, че в бъдеще още веднъж ще се видим”, разяснява Станков и добави:

„ Винаги съм бил в договаряния с задгранични клубове, само че към този момент няма нещо черно на бяло. Ще забележим къде ще продължа, може да е в България, а може и отвън страната да е. Няма драма, по този начин се бяхме разбрали с управлението на Локо - да съм до лятото. Имаше разновидности да остана, само че по-добре да потърся нещо друго. Много обичам и почитам този клуб и отново бих работил за него.”

„ Очаквам Локо да покаже положително лице в евротурнирите. Няма да е по никакъв начин елементарно, само че и не е невероятно да се остави диря. Важно е и каква селекция ще се направи. А публиката ще е доста значим фактор. Отборът е порядъчен, само че почитателите са доста мощен състезател. Оставил съм лист с футболисти, които съм следил през последните месеци. Става въпрос единствено за българи. Оттам към този момент клубът ще си реши с кого да преговаря”, съобщи Александър Станков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР