Александър Сано и Яна Маринова са пренесли страстта си от

...
Александър Сано и Яна Маринова са пренесли страстта си от
Коментари Харесай

Александър Сано кръшка на жена си с Яна Маринова

Александър Сано и Яна Маринова са пренесли пристрастеността си от екрана в действителния живот, издават осведомени с връзките им. Актьорите сполучливо си партнират в хитовия филм „ Привличане ”, където играят двама влюбени учители от частно школо, но около фотосите на лентата очевидно се сближли повече от допустимото, научи HotArena.

За извънбрачната спекулация на Яна и Александър подозирали множеството им сътрудници, но не и формалните им половинки. Сано има 8-годишна щерка от някогашната тв водеща Нели Атанасова, а Маринова от години е омъжена за боксьора Тихомир Винчев. Явно обаче фамилният живот й е доскучал, тъй като е  намерила метод да се разнообрази в прегръдките на екранния си сътрудник.

Според осведомени, първоначално актьорите излизали като другари, само че скоро прекрачили границата и станали интично близки. Башар Рахал, който дружно с Яна е съпродуцент на „ Привличане ”, пръв научил за случката им, а след това пикантната клевета достигнала до ушите и на други сътрудници от снимачната площадка.

Говори се, че Маринова съблазнила Сано, до момента в който го учела по какъв начин да танцува салса, а той бързо се предал пред сексапила й. Макар че гони 40-те, актрисата е в съвършена форма и без проблем съумяла да съблазни колегата си. Въпреки че не го бивало изключително в кършенето на снагата, Яна високо оценила старанието му и го поканила на обяд, който прераснал във вечеря и завършил в леглото, написа " Уикенд ".

Близки до Маринова споделят, че тя била мощно обезпокоена да не би брачният партньор й Тишо да научи за изневярата. Навремето мускулестият юначага се е заминавал професионално с бокс, а приятелите му го показват като експлозивен и самолюбив. „ Ако разбере, че Яна го е окичила с рога, ще откачи! ” разясняват хора от обкръжението на Винчев. Преди време боксьорът много мъчно преглътна слуховете за случка на половинката си с Башар Рахал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР