Александър Проценко ще оглави Алианц България Холдинг от 1 януари

...
Александър Проценко ще оглави Алианц България Холдинг от 1 януари
Коментари Харесай

Светослав Гаврийски се оттегля от активна банкова дейност

Александър Проценко ще оглави " Алианц България Холдинг " от 1 януари 2018 година

Един от престижите в българските банкови среди – Светослав Гаврийски, който е отпред на Алианц Банк България, се отдръпва от дейна активност от началото на 2018 година, соъбщиха от компанията.
От 1 януари 2018 година Александър Проценко поема оперативното управление на " Алианц България Холдинг ". Той ще е ръководител на Изпълнителния комитет на компанията и ще управлява управителните органи на сдруженията от групата.
Александър Проценко работи за Allianz от 2011 година, в началото в Group Planning & Controlling, където е отговарял за разрастващите се пазари и интервенции, а от 2015 година е Главен финансов шеф на Allianz CEE.
Към екипа на " Алианц България " от 2018 година се причислява и Иоанис Коцианос. Той ще е член на Изпълнителния комитет и основен шеф " Подписваческа активност ". Коцианос работи в системата на Алианц " от 2008 година на разнообразни позиции. В момента той е CFO, CRO и Ръководител " Управление на вложенията " на Allianz Hellas (Гърция). Йоанис Коцианос поема поста от Орлин Пенев, който остава изпълнителен шеф на ЗАД " Енергия ".
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР