Александър Попов направи скандално разкритие в ефира на предаването Златният

...
Александър Попов направи скандално разкритие в ефира на предаването Златният
Коментари Харесай

Александър Попов: Бяхме фрустрирани от последните дни на служебния кабинет

Александър Попов направи скандално разобличаване в ефира на предаването " Златният гейм " по " Диема Спорт ".

След като дълго време търпеливо изчакваше някаква реакция, той в последна сметка разгласи, че от клуба е входиран в Министерството на спорта капиталов план за зала " Васил Симов ", с потенциал от 4 хиляди седящи места. Това бе направено още през юли, само че и досега никой от ведомството не е намерил за належащо да потърси " армейците " за диалог и разискване на плана. А в това време допреди седмица се водеше скришен търг за наддаване за базите на " Четвърти километър ".
 Алчният предприемач, честният Кузманов и къщичката за пиленца
Алчният предприемач, честният Кузманов и къщичката за пиленца

Единият ще бъде запомнен от историята, другият надали...

" В края на годината желая да покажа действително какво се случва. Бяхме фрустрирани от последните дни на служебния кабинет, когато министър Кузманов сподели, че на мястото на " Червено знаме " ще изникне оазис. Недоумявам по какъв начин е допустимо в тази зала, в която от 65 години са израснали именити имена, над 200 национални състезатели, намерили сме вложител, внесли сме капиталово желание и никой не е намерил за нужно да ни каже една дума. За повторно намираме вложител, който може да направи нещо с тази база, а страната не намира за належащо да изиска среща с нас. В последните 30 години страната не е забила един гвоздей, а ние сме вложили към 2 милиона лв. за ремонт и наеми. Без тези пари, залата щеше да наподобява на басейна, в развалина. Няма състезателен клуб в България, който да заплаща наем, да прави реорганизация, а за сметка на вложените пари, те да ни усилват наема, тъй като залата наподобява по-добре и цената й се подвига ", изрази възмущението си Сашо Попов.

Добрата вест за ЦСКА може да пристигна от идната среща на Общо събрание на колегиите на " алените " клубове с новия министър на спорта - Радостин Василев. Тя ще се организира в четвъртък следобяд, като очакванията са, този път, в негово лице, в действителност да се откри човек, подготвен да позволи проблема.

" Надявам се, с позитивизъм, да си кажем болката на бъдещата среща и какви са вариантите, с цел да се случи нещо. Ние си платихме всички отговорности на тази страна, единствени успяхме, търпяхме, разпродадохме каквото можем, само че изплатихме всички налози и осигуровки, които дължахме. Това е най-голямата ни победа ", сподели още Сашо Попов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР