Александър Пашов от Пъдарско, който застреля съпругата си Фанка Ангелова

...
Александър Пашов от Пъдарско, който застреля съпругата си Фанка Ангелова
Коментари Харесай

Убиецът на Фани се изправя пред съда

Александър Пашов от Пъдарско, който простреля брачната половинка си Фанка Ангелова застава пред съда за установяване на мярката му за неотклонение. Окръжна прокуратура-Пловдив ще изиска непрекъснатото му задържане под стража поради тежкото съзнателно закононарушение.

Както съобщихме, 28-годишната Фанка Иванова, бе открита мъртва в гараж на ненаселен двор в пловдивското село Пъдарско. Младата жена е била убита в главата с пистолетът, който е бил нелегално притежаван от някогашния й брачен партньор. Той се е снабдил с оръжието преди няколко месеца, а жителите на Пъдарско настояват, че убийството е било планувано от Александър Пашов. Някои от тях го дефинират като доста чудноват човек.

Ревност бе главният претекст за убийството на 28-годишната жена. Криминалисти откриха тялото й, заровено в гараж на ненаселен двор. 31-годишният Александър Пашов е оказал подпомагане на проверяващите и е направил признания.

Откриха мъртва изчезналата Фани, мъжът ѝ е в ареста

Според локалните двамата с мъжа ѝ са били разграничени за известно време, а в следствие се сдобрили, само че не били в положителни връзки и той доста я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я дефинират като положително момиче.

Фанка Ангелова бе в неопределеност от петък сутринта, а в неделя стана ясно, че е убита.

Предстои съдът да реши дали да остави за непрекъснато в ареста Пашов.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР