Александър от племето на Рибарите неведнъж сподели по време на

...
Александър от племето на Рибарите неведнъж сподели по време на
Коментари Харесай

Каква трябва да е жената до Александър от "Игри на волята"? И защо забива по 800 пирона на ден?

Александър от племето на Рибарите нееднократно показа по време на присъединяване си в " Игри на волята ", че е влезнал в шоуто, с цел да провокира себе си. И го направи. И то нееднократно. Ботев, както го назоваха съплемениците му, си потегли от Игрите като победител - нееднократно съумя да надскочи личните си лимити. 

Разговаряхме с Александър за борбите - освен тези в " Игри на волята ", както и за бъдещето, книгите, дамите и новите провокации. 

Връщайки се към онази последна борба, какво смяташ, че не ти доближи, с цел да продължиш напред?

Смятам, че в борбата си с Катя демонстрирах действителните си качества, тъй като много пъти бях подценяван и определян като едва звено. Всъщност потвърдих, че това не е по този начин. В последна сметка човек води една основна борба и това е борбата със самия себе си. 

Ти самият по какъв начин оценяваш представянето си като цяло? Доволен ли си от себе си?

В „ Игри на волята “ прекрачих няколкократно лимита си. Бях постоянно предизвикван от самия себе си, освен от играта, да покажа най-хубавата версия на себе си. И мисля, че съумях да го потвърдя - и с положителните, и с неприятните си страни, с цялата си комплексност на играч. Единственото нещо, за което може би скърбя, е че в случай че бях траял, имаше още доста какво да покажа. Но може би по този начин е било писано да се случи и от време на време това е за положително.

Сега ще продължиш ли да гледаш шоуто и кой е твоят любимец за продобиване на премията на " Игри на волята "?

Продължавам да го виждам, тъй като всички сме дали пот, кръв и сълзи. Всички сме изстрадали толкоз доста моменти. Изключително ми е забавно, участниците вътре са почтени да останат. Моите любимци вътре постоянно са били Тошко и Вайс, тъй като са най-многокомпонентните играчи, които са потвърдили хъс, воля и блян за победа. От дамите това са Джери и Ваня – те демонстрират същото, само че в женско естество.

Ти си един от постоянните коментиращи във Фейсбук под изявленията на Игри на волята. Четеш ли мненията на феновете? Смяташ ли, че те имат вярна преценка за събитията в шоуто?

Да добиеш визия за някого за 2 месеца, е безусловно невероятно, само че пък и безусловно допустимо съгласно преценката на коментиращите. Те разясняват това, което виждат и усещат. Получил съм колкото положителни думи, толкоз и отрицателни по мой адрес. От всички мнения, които съм прочел, съм запомнил единствено позитивните, тъй като отрицателните неща ги пресявам. 

След обединяването на племената се разбра, че Катя и Йоана са сестри. Те бяха в твоето племе. С какви усещания остана от Йоана?

Аз в първите две седмици забелязах, че има освен това от другарство сред тях поради метода, по който се гледат, допират, а и по техните образни прилики. Но не съм човек, който се бърка в непознати неща. Това, което видях, е че Йоанна е доста добър пълководец. Това си личеше по обраните ѝ страсти и всичко, което правеше. Приятно ми стана, като ги видях дружно, макар че с Катя съм имал пререкания.

По време на шоуто Николай стартира да те назовава Ботев поради брадата ти. Само образна ли е приликата ти с този наш възрожденец?

Аз съм от възрожденски жанр, от рода на Каравелов. Започнаха да ме назовават Ботев преди няколко години и това не беше поради образната аналогия, а тъй като постоянно съм се стремял да вземам участие в доброволчески начинания, да демонстрирам положителното. Винаги съм бил тарторът на моето обграждане.

В шоуто на смешка потегли това с Ботев. Видях Ники да скача на едни кубчета и му споделих, че скача като Левски, а той ми сподели, че наподобявам на Христо Ботев.

Стана ясно, че пишеш книга за преживяването ти в Непал. Но кои са книгите, с които не се разделяш и би предложил на всеки да прочете?

Книгата, развила мирогледа ми, е „ Малкият принц “. Четете го по над 10 пъти! Другото нещо, което бих предложил, е последната книга, която прочетох – „ Mastery “ на Робърт Грийн. Това е книга за себеусъвършенстване и това по какъв начин да постигнеш по-добрата версия на самия себе си. 

Наскоро в Instagram беше разгласил едно meme, на което кокона гледа многозначително, а над нея написа „ когато той е образован и има брада “. Има ли жена в твоя живот, която да те гледа като тази от колажа?

На този стадий не се е намирала задоволително мощна и почтена жена за мен. За мен в една жена са значими три фактора. Първият е силата – тя ме притегля. Една жена би трябвало да е борбена и себераздаваща се, да желае да се бори за мен и да се развива дружно с мен. Третото – една жена би трябвало да се стреми да е най-хубавата версия на себе си. С една метафора – да е повсеместен боец!

Обичаш да излизаш от зоната си на комфорт и да се предизвикваш? Какво предизвикателство ти следва в този момент?

Сега следва „ Игри на покривите “ – в този момент вършим покрива на къщата, която купих. Тя е възрожденска къща, която ще трансформира в къща за посетители, само че и ще запазим старинния ѝ дух. Ковем по над 800 пирона дневно! Отделно дружно с това следва да завърша книгата си за Непал и да я издам.

Изображение: https://www.instagram.com/ahdimitrov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР