Александър Красюк, промоутър на световния шампион в тежка категория на

...
Александър Красюк, промоутър на световния шампион в тежка категория на
Коментари Харесай

Сравниха Усик с киборг преди реванша срещу Ей Джей

Александър Красюк, промоутър на международния първенец в тежка категория на WBA, WBO, IBF, IBO Александър Усик, съобщи, че неговият клиент е в отлична форма преди реванша против Антъни Джошуа в събота в Джеда, Саудитска Арабия.

“Гледахме последните видеа, оповестени от Усик, и осъзнахме, че той наподобява като киборг. Той мина през пъкъла в последните 3 месеца. Това не го умъртви, а го направи по-силен. Никога не съм го виждал толкоз стимулиран и съдбоносен, колкото е сега ”, съобщи Красюк в извънредно изявление за “Скай Спортс ”.

View this post on Instagram
A post shared by Usyk. Cat. Aleksandr (@usykaa)

“Не са доста първенците в света, които са минали през същинска война, а по-късно са излязли на кръга, с цел да пазят купата си в тежка категория. Това беше доста мъчно осъществима задача. Но той наподобява се оправи и с това “, добави Красюк.

Александър Усик детронира Антъни Джошуа в зрелищна борба през септември 2021-ва, с цел да завоюва купите на WBA, WBO, IBF, IBO. Той се отдръпна от договарянията за реванш по-рано тази година, с цел да се върне в Украйна и да се бие за родината си във войната против Русия. Усик стана доброволец в армията, само че след това напусна страната особено, с цел да се приготви за дуела с Джошуа и да съставлява Украйна на международната сцена.

View this post on Instagram
A post shared by Usyk. Cat. Aleksandr (@usykaa)

“Той взе решение за реванша, откакто получи голяма поддръжка от украинската войска. Александър поддържаше връзка с високопоставени офицери, посещаваше лечебни заведения с ранени бойци, разговаряше с почитатели и във всеки един диалог чуваше думи на поддръжка и благословия да направи този реванш. Хората желаят той да се бие. Хората желаят той да победи. Всички те желаят украинското знаме да бъде издигнато и украинският химн да се чуе по цялата планета. Целият свят би трябвало да разбере, че Украйна е страна на свободни, мощни, духовни и развити хора. Не са доста мъжете, които могат да предадат тези послания. Усик е тъкмо подобен и го прави посредством спорта “, сподели още Александър Красюк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР