Александър Господинов - Доктора е арестуван вчера с голямо количество

...
Александър Господинов - Доктора е арестуван вчера с голямо количество
Коментари Харесай

Арестуваха Сашо Доктора с голямо количество “затворническа“ дрога

Александър Господинов - Доктора е задържан през вчерашния ден с огромно количество опиати, научи TrafficNews. При обиска в дома му, в село покрай Пловдив, чиновниците на пловдивската Криминална полиция са разкрили над 4 кг от " затворническата " дрога - бонзай, близо 2 кг амфетамини и метамфетамини.

Сашо Доктора е на независимост от близо година. Той бе освододен от пандиза предварително за положително държание. Господинов бе задържан през декември 2018 година дружно с Илиян Сарийски – Жабата и Цветан Кюркчиев - Тъпото броени дни след палежа на автомобила на началника на пандиза Божил Иванов. Те бяха упрекнати и за палежа на колата на коменданта на пандиза Стефан Николов. Жабата и Доктора имаха обвинявания като подбудители, а Кюркчийски - като причинител на палежите. Спрямо Тъпото и Доктора бяха повдигнати и обвинявания за владеене на опиати в огромен размер. И тримата бяха приети за отговорни по по този начин повдигнатите им обвинявания, като Господинов получи на последна инстанция 3 години и половина дейно наказавие.

Сашо Доктора е с дебело престъпно досие. Неведнъж е бил жител на пандиза. Лежал за палежи и за трафик на дрога. Името на Господинов се спряга зад решетките като главен дистрибутор на дрога, в частност на бонзай. Наши източници описаха особено за медията ни, че и след напускането на пандиза, Доктора бил главен състезател на наркопазара.

Той продължавал да доставя пандизчиите с бонзай. По непотвърнена информация Господинов е заплетен в нов канал за трафик на опиати. Затворници настояват, че Доктора е изобретил новаторски метод за импорт на неразрешените вещества, а точно по въздух.

На 1 против 2 ноември м.г, към 1 часа през нощта над пандиза е бил засечен дрон. Машината спуснала кутия от цигари Малборо, цялостна с дрога. Ден по -късно излиза наяве, че опиатът е бонзай. На идващия ден още веднъж е имало опит за транспорт на дрога, само че пратката е паднала на покрива на постройката на бул. " Александър Стамболийски ". От тогава тече огромно следствие ва Криминална полиция.

Медията ни научи още, че след пандиза Господинов се е отдал на земеделие. Пой отглеждал в двора си в Царацово босилек. Наши източници описват, че Доктора е отглеждал разстението, защото от него се прави мостра за паста за бонзай.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР