Александър Гогов е един от младите хора на България, за

...
Александър Гогов е един от младите хора на България, за
Коментари Харесай

Александър Гогов сбъдна американската мечта, вози Наоми Кемб...

Александър Гогов е един от младежите на България, за които думата " съумял " е на точното място. Започнал от баскетбола, с цел да стигне до водещ ​в телевизия и черешката на тортата - бизнеса с лимузини. През годините той е возил едни от най-известните хора в света като Наоми Кембъл, Лепа Брена, Робърт де Ниро, сина на Клинт Ийстууд - Скот, Драгана Миркович, Миле Китич и други.



В човешкия живот има низ от обрати в ситуацията, в която живеем, и като сбъднеш някоя фантазия, ти незабавно си поставяш някаква друга цел или изниква друга фантазия, и почваш да гониш нея. Като цяло индивидът не е по този начин основан, че да е изцяло задоволен, споделя Гогов. Неговата фантазия е била само да знае, че хората, които обича, са добре и да им оказва помощ с каквото може. Никой не е съвършен, само че се старая,  добавя Сашо.

Бизнесът му с лимузини



От много време бизнесът с лимузини се трансформира в главното му занятие. Александър счита, че има самун в тази работа. Когато хората са предразположени да се усещат добре, това е най-важното. Последните две години било комплицирано поради коронавирус болестта. Хората се били свили в черупките си и финансово изнемогвали от пандемията. И бизнесът го усетил същински. Гогов формирал по този начин цените на услугите си, че работел на ниски маржове с концепцията тази услуга да бъде налична за клиентите му. Хубавото е, че нямаме отрицателно отношение за повече от седем години, откогато се занимавам с това, споделя младият бизнесмен. За него книгата за похвали са усмивките на хората. Като видиш, че народът се забавлява, значи всичко е ОК, добавя младият предприемач.

Преди да се захване с лимузини, Гогов пробвал други бизнеси. Имал компании за наргиле, кетъринг, отворил верига с будки за бързо хранене, само че решил, че не му се занимава с бюрокрацията и ангария, и по тази причина се спрял на бизнеса с лимузини.  Мислел да развие предприемачество в друга страна, само че оказва, че не е учтив за бежанец. Ако всички хора, съгласно него, имат предприемчиво мислене и имат хрумвания за това по какъв начин могат да създадат както своя живот, по този начин и на близките по-добър, в реда на нещата е да се осъществят в България. Държавата сме ние. От нас зависи всичко. Силата е болшинството. Единственото, което куца на българина,  е че е разлъчен.

Най-хубаво е там, където си се родил,  споделя Александър Гогов. Той не осъжда хората, които са напуснали България, с цел да търсят ярко бъдеще в чужбина. 

Да возиш модела Наоми Кембъл

Обадили му се ден преди да дойде у нас световноизвестният модел Наоми Кембъл. Такъв вид звезди, когато идват, до последно не се знае нито кой идва, нито за какво идва, нито къде ще отседне и по какъв начин ще се транспортира, споделя Гогов.



" Звъннаха ми и ми споделиха: Утре идва една огромна звезда, с цел да снима реклама на известна международна марка ". Аз се учудих коя ще е. Дадоха ми директни насоки, че тя не харесва това и това. Дойде тя на идващия ден с защитна маска и с ръкавици. Беше се стреснала от пандемията и някой се беше " погрижил " да я уведоми, че надали не тук в България си ядем децата. Тя нямаше действителна визия какво тъкмо съставлява нашата страна. Но това бяха първите 15 минути, откакто дойде. Помня, че имаше някакъв скандал на летището. Охраната влезе, с цел да я изведе. Качи се доста смутена в лимузината. Останах с нея 15-20 минути уединено. Успях да я успокоя. Нямах концепция какъв беше казусът. Два дни по-късно, когато пристигна моментът тя да си потегля, Наоми не беше с маска и ръкавици. Целуна ни, прегърна ни и ни благодари за прелестното време, което е изкарала в България, и сподели, че няма самообладание още веднъж да се върне тук. Подарихме ѝ огромен комплект с артикули от роза. Тя беше споделила, че е слушала доста за българската роза. Искаше даже да я повеждам до Карлово, да ѝ демонстрирам розови полета, само че времето ѝ беше лимитирано. Возих я с брониран джип " Кадилак ". Нейните условия бяха такива, само че на идващия ден Наоми реши да я разхождам в огромни магазини за играчки сама, без защита, без нищо. В магазините обикаляше с шапка и очила. Някои хора обаче съумяха да я разпознаят, спомня си Гогов. 

Със сръбските звезди Драгана Миркович и Миле Китич



Срещата му с Драгана Миркович станала доста бързо. Позвънили по телефона на Гогов два часа преди тя да кацне. Певицата желала да подходи по-скромно с идването си, с цел да няма шумотевица. Била доста изморена, защото идвала от присъединяване в Швейцария. Пристигнала усмихната, била скромна и нямала никакви искания. Тя даже поискала да се снима с него за спомен.

За Миле Китич  Александър си спомня, че когато идвал последния път, бил със брачната половинка си - певицата Марта Савич.



" Тя гледа да го държи изкъсо по време на участията му и да не употребява алкохол. Той, от своя страна, обаче доста обича да я праща на сцената да пее по няколко песни и да остава самичък в сепарето. Като ме види, доста ми се радва. Миле обича лукса ", съобщи Гогов.

Четири дни с Робърт де Ниро и сина на Клинт Ийстууд 



Запознанството на Александър Гогов с Робърт де Ниро и сина на Клинт Ийстууд - Скот,  станала в Солун. Двамата артисти снимали филм в киноцентъра, който се намира там. Били пристигнали за четири дни. Оттук се дигнахме, с цел да ги возим. Не желаеха никой различен, тъй като имаха положителни мнения за нас. Запознах се и с двамата. Скот Ийстууд ми направи необикновено положително усещане. Това е индивидът, който ще превземе Холивуд в идващите години.

" За Де Ниро аз бях Are you talking to me? Много е готин. Усмихнат, проличава си, че времето напредва. Кариерата му сигурно обаче не е в края си, макар многото години пред камера. Няма планове да се отхвърля скоро ", счита Александър.

Попадането в малкия екран и опитът му за връх за Гинес

Гогов попаднал в малкия екран инцидентно, около негов другар, който бил там водещ. Един ден Сашо му звъннал и го питал какво прави. Той му споделил, че е в телевизия DSTV, и го поканил да мине да го види. Отишъл Гогов, гледал малко по какъв начин става всичко, и му споделил, че желае да се опитва. Опитал и до ден сегашен се занимава с цялата организация на малкия екран. Няма терзания да излезе в ефир и пред 200 хиляди индивида. Водил е 16 часа ефир преди три години, на Нова година нонстоп и не му стигнали 40 минути за слагане на връх за Гинес. 13 хиляди поздрава прочел в ефир. Цяла вечер пил вода - най-малко седем литра. Накрая не можел да каже заглавието на предаването, което води. Преди опита за връх два дни не бил спал, защото бил на фирмени празненства. " Като знам какъв дебелоглав съм, нищо чудно да опитвам отново ", заканва се водещият. 

В Пловдив диша тарикатски въздух

За Пловдив Александър споделя, че това е неповторим град. Той прекарва половината от времето си тук освен поради работата си. Има доста другари в града под тепетата. Ходи в един от локалните заведения за хранене, с цел да хапва морски блага.

" Хората тук са айляк. Климатът е друг във вашия град. Като вляза в Пловдив с лимузината, си смъквам прозореца, с цел да подишам тарикатски въздух. В София има един мирис на битовизми, а тук е спокоен животът ", счита предприемачът. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР