Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от Гласът на България ще представи

...
Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от Гласът на България ще представи
Коментари Харесай

A.L.E.K.S. от "Гласът на България" представя първия си албум на сцена под открито небе

Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от " Гласът на България " ще показа дебютния си албум пред аудитория на сцена пдо намерено небе. Звездата от музикалното риалити е събрал своите песни под името " Late nighт thoughts ".

" Мечтите ми стартират да се сбъдват. Щастие е за един актьор толкоз време да събира мислите си и най-после да ги трансформира в прекарване. " - споделя той във връзка музикалния дебют на сцената на кино " Кабана ".

На концерта ще има специфичен посетител - певицата Прея. Двамата за първи път ще показват общата си ария на български език " Празна стая ".

" Имахме невероятното благополучие да се свържем на една периодичност с Прея. Тя написа текста, аз аранжимента. "

По албума са работили още Евден Димитров, Жоро Пеев, Денис Попстовя и други



Музикалната кариера на Александър Георгиев започва от формата " Гласът на България ". От присъединяване си в него той пази единствено щастливи мемоари.

" След 8 година в чужбина " Гласът на България " ми даде опция да се върна вкъщи и да върша това, което обичам. Имах невероятна опция и доста се вълнувам за това, което следва. "

Най-важното съгласно него за бъдещите участници в риалитито е да бъдат откровени, тъй като публиката постоянно усеща това отношение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР