Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от Гласът на България ще представи

Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от Гласът на България ще представи ...

A.L.E.K.S. от "Гласът на България" представя първия си албум на сцена под открито небе


Александър Георгиев - A.L.E.K.S. от "Гласът на България" ще представи дебютния си албум пред публика на сцена пдо открито небе. Звездата от музикалното риалити е събрал своите песни под името "Late nighт thoughts".

"Мечтите ми започват да се сбъдват. Щастие е за един артист толкова време да събира мислите си и накрая да ги превърне в преживяване." - споделя той по повод музикалния дебют на сцената на кино "Кабана".

На концерта ще има специален гост - певицата Прея. Двамата за първи път ще представят общата си песен на български език "Празна стая".

"Имахме невероятното щастие да се свържем на една честота с Прея. Тя написа текста, аз аранжимента."

По албума са работили още Евден Димитров, Жоро Пеев, Денис Попстовя и др.Музикалната кариера на Александър Георгиев стартира от формата "Гласът на България". От участието си в него той пази само щастливи спомени.

"След 8 г. в чужбина "Гласът на България" ми даде възможност да се върна у дома и да правя това, което обичам. Имах невероятна възможност и много се вълнувам за това, което предстои."

Най-важното според него за бъдещите участници в риалитито е да бъдат искрени, защото публиката винаги усеща това отношение.

Източник: btvnovinite.bg