Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си

...
Александър Дугин коментира за първи път убийството на дъщеря си
Коментари Харесай

Ал. Дугин за дъщеря си: Тя беше красиво православно момиче. Враговете на Русия я убиха подмолно -

Александър Дугин разяснява за първи път убийството на щерка си Даря. Твърди се, че коментарът му е бил оповестен по негово искане в телеграм канала на Константин Малофеев, създател на телевизионния канал " Царьград ".

" Както всички знаете, вследствие на терористичната офанзива, осъществена от нацисткия украински режим, щерка ми Даря Дугина беше грубо убита при детонация на 20 август, до момента в който се връщаше от фестивала " Традиция " край Москва.

Тя беше красиво православно момиче, родолюбец, боен сътрудник, специалист по централните канали и мъдрец. Нейните изявления и отчети постоянно бяха проницателни, осведомени и сдържани. Тя в никакъв случай не е призовавала към принуждение или война.

В началото на кариерата си тя е изгряваща звезда. Враговете на Русия я убиват тайно...

Но ние, нашият народ, не можем да бъдем сломени даже от такива непоносими удари. Те желаеха да смажат волята ни с кървясъл гнет против най-хубавите и най-уязвимите измежду нас. Но те няма да съумеят.

Сърцата ни не копнеят за нормално възмездие или отплата. Това е прекомерно дребнаво, прекомерно неруско. Искаме единствено нашата победа. Дъщеря ми постави младия си живот на неговия олтар. Така че спечелете, апелирам!

Искахме да я възпитаме като мъдро момиче и воин. Нека и в този момент тя въодушевява синовете на нашата татковина за подвиг ", споделя Дугин в своя коментар.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР