Александър Донски от Тенис клуб "Диана" (София) стана шампион на

...
Александър Донски от Тенис клуб "Диана" (София) стана шампион на
Коментари Харесай

Донски спечели държавното първенство и "уайлд кард" за София Оупън


Александър Донски от Тенис клуб "Диана" (София) стана първенец на държавното персонално състезание за мъже на закрито, което се организира в зала „ София “. Във финалната среща Донски победи с 3-6, 6-3, 6-4 Александър Лазов от Търговска колегия "НСА" (София).

Така Донски дублира купата си от предната година на държавното състезание в зала и получи право на присъединяване в главната скица на шампионата от сериите АТП 250 DIEMA XTRA Sofia Open 2018.

За да победи с първото място Донски поредно победи Златан Палазов, Александър Лазаров, Васил Младенов и Александър Лазов.

Лазов стартира по-добре срещата и поведе с 3-0. До края на сета поставеният под №1 Лазов не позволи пробив и завоюва с 6-3. Във втората част Донски реализира един пробив и с 6-3 възвърне равенството. В решителната трета част Донски проби за 5-4. На личен сервис той затвори мача при четвъртия си мачбол. Наградите на спечелилите връчиха Пол Макнами - повторен първенец на двойки на Australian Open и турнирен шеф на DIEMA XTRA Sofia Open и Катерина Генова – ген.секретар на Българската федерация по тенис. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР