Александър Донски и Александър Лазаров са част от националния отбор

...
Александър Донски и Александър Лазаров са част от националния отбор
Коментари Харесай

Звездите Донски и Лазаров със сензационни новини за драмата с COVID-19 и удара с нож в гърба от световен №1

Александър Донски и Александър Лазаров са част от националния тим на България за ATP Cup и Купа "Дейвис ". С тях са свързани очакванията на родината ни за постигане до нови трофеи и триумфи. Навръх рождения си ден, Лазаров изживя същинска драма, откакто пробата му за Ковид-19 се оказа позитивен, без да има никакви признаци. Това не му разреши да се изяви на сингъл и го лиши от присъединяване на двойки с Донски на Sofia open 2020, с който през септември станаха републикански първенци.

Днес, след взаимната им подготовка на най-хубавия клуб "MG Sport " гениите разкриха пред "Блиц " прекарванията си към най-престижния шампионат в България и споделиха извънредно забавни вести пред шефа на медията Ивайло Крачунов.

- Алекс, по какъв начин ти се отрази шокиращата новина, че си положителен за Ковид-19 ден преди шампионата Sofia open, за който се готви цяла година?

- Алекс Лазаров: В началото, когато ми се обади основният доктор на шампионата не повярвах, тъй като тази година съм си направил над 20 PCR теста и в никакъв случай не е имало и минимум подозрение, че може да съм положителен. Нито съм имал някакви признаци. И в този момент по време на карантината нямах безусловно никакви проблеми. Стоях си у дома, тъй като по този начин би трябвало, по този начин споделят управляващите. Изживях доста противен рожден ден ".

- Преживя ли напрежението от неприятната вест?

- Още не съм се отърсил от напрежението, тъй като е доста прясно. Все отново това е най-големият шампионат за нас българите за годината. Чаках го с неспокойствие, както и да играем на двойки с Алекс Донски. Беше страховит удар под кръста, който не мисля, че заслужавах. Борих се цяла година като всеки различен и желаех да получа шанса да вземам участие.

- Ако не беше позитивен за ковид, щеше да играеш против носителя на купа от US Open Марин Чилич. А какви щяха да бъдат възможностите ти против този противник?

- Със сигурност щях да изляза и да дам най-хубавото. Чилич не беше в най-хубавата си форма. Загуби първи кръг от също доста надарения Йонас Форейтек. Всичко е допустимо. Откакто съществува София Оупън постоянно съм правил хубави мачове и ми е прелестно да играя пред аудитория. Виждаме в този момент какво става - на Мастърса в Лондон няма хора, преди този момент и в Париж също. При нас обаче беше разрешено в известна степен да има фенове и това оказва помощ. Все отново играем за почитателите.

 Алекс Лазаров Алекс Донски
източник: Блиц
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР