Алексадър Зверев и Даниил Медведев излизат един срещу друг във

...
Алексадър Зверев и Даниил Медведев излизат един срещу друг във
Коментари Харесай

Александър Зверев - Даниил Медведев 7:5, 3:2, Саша има аванс и във втория сет

Алексадър Зверев и Даниил Медведев излизат един против различен във втория полуфинал при мъжете на Australian Open. Това ще бъде 19-и мач сред двамата, като досега руснакът води с 11-7 победи. Любопитното е, че до момента Зверев и Медведев в никакъв случай не са се изправяли един против различен в шампионат от Големия шлем.

Победителят от дуела ще играе на финала против международния №4 Яник Синер, който по-рано през днешния ден сензационно в профил десеткратния шампион в шампионата Новак Джокович с 3:1 сета.
 Случи се! Новак Джокович е на колене в Австралия!
Случи се! Новак Джокович е на колене в Австралия!

Яник Синер сътвори огромната сензация на Australian Open
Сортирай

преди 26 минути
7:5 сет за Зверев!  Снимка 650658
Източник:

Двубоят стартира с замяна на бързи сервис геймове, само че по-късно Медведев се пропука и направи серия от двойни неточности, идващите два пъти, когато застана на сервис линията, което обезпечи задатък от два пробива за Зверев за 4:1. Руснакът въпреки всичко съумя да заличи пасива си, само че при 5:5 още веднъж загуби подаването си. Германецът изпита съществени усложнения и втория път, когато сервираше за сета, като 12-ия гейм предложи голям брой дълги разигравания, едно от които с дълготрайност 51 удара, само че в последна сметка поставеният под №6 докара нещата до сполучлив край и си обезпечи сет задатък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР