Алекса Ерски ще се окаже един от най-харесваните и позитивни

...
Алекса Ерски ще се окаже един от най-харесваните и позитивни
Коментари Харесай

Сърбинът, който обича България: Алекса Ерски се превърна в тотален любимец

Алекса Ерски ще се окаже един от най-харесваните и положителни участници в новия четвърти сезон на " Игри на волята ". Сърбинът е от племето на Резервите, което се отрази много зле на неговата половинка Елица от Непобедимите. Алекса по този начин и не съумя да победи в борбата за присъединение към едно от главните племена.

Алекса обаче е първенец по битка и по всичко проличава, че ще бъде много мощен състезател. Интересното при него е, че е от тези сърби, които харесват родината ни. Наскоро се появи изследване, в което се твърди, че младите сърби минимум харесват българите, наред с хърватите и албанците. 

Виж още: И банският не ги удържа: Джулиана Гани се разпищоли в Миконос и сподели всичко 

Е, Алекса и от изключенията, тъй като самичък съобщи в " Игри на волята: България ", че доста харесва страната ни, освен поради гаджето си, само че и тъй като имаме красива природа. Алекса показа това пред Иван Мирчев, който обаче е на мнение, че сърбинът е прекомерно огромен наивник, а това щяло да му изиграе неприятна смешка в шоуто.

Алекса е отчаян от сръбската федерация по битка, тъй като е трябвало да показа тази година страната си на огромно съревнование, само че от спортната организация са взели решение това да не е той, а чужденец.

" Седем години съм първенец на Сърбия, само че те все пак избраха различен човек ", описа Алекса. " Приех го доста тежко, тъй като се подготвях половин година за надпреварата, а не получих късмет. " Игри на волята " ще бъде моето европейско състезание. Аз съм супер стимулиран, а успеха в шоуто ще е доста повече от друго спортно съревнование ", закани се борецът.

Виж още: Елегантност по холивудски: Вижте къщата на Венелин Кондаков и Ина Гаярди

Изображение: https://www.instagram.com/aleksaerskii, https://www.instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР