Алекс Сърчаджиева вчера посрещна 38-ия си рожден ден с много

...
Алекс Сърчаджиева вчера посрещна 38-ия си рожден ден с много
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева празнува 38-ия си рожден ден с веселие и приятели

 Алекс Сърчаджиева през вчерашния ден посрещна 38-ия си рожден ден с доста забавление и обичани другари, оповестява БЛИЦ. И за похлупак - отбелязвайки финалния епизод на хитовата здравна поредност " Откраднат живот ", в чийто финален сезон взе присъединяване.

Актрисата, която все пак не стопира да тъгува за непрежалимия си Иван Ласкин, бе сюрпризирана по несравним метод от две от най-близките си приятелки, една от които някогашната водеща и народен представител от " Атака " Калина Крумова. Колегите й от сериала също не я оставиха да тъгува.

Певицата бе сюрпризирана в дома си с бутилка шампанско, триетажна торта и балони с цифрите 3 и 8. На влизане Алекс нямаше по какъв начин да скрие мощната си страст и даже се пошегува, че е доста крепко да станеш на 83, обръщайки цифрите.

А под поста в обществените мрежи е получила хиляди честитки, измежду които се открояваха куп известни имена, измежду които това на Ненчо Балабанов, Стефания Колева, Катето Евро. " Да си жива и здрава, красавице, положително момиче, чудна майко и превъзходна актрисо ", написа й майката на Александър Кадиев.

На финала на " Откраднат живот " пък Сърчаджиева беше сюрпризирана от продуцента Евтим Милошев с огромен букет.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР