Алекс Сърчаджиева почти денонощно е в болницата при любимия си

...
Алекс Сърчаджиева почти денонощно е в болницата при любимия си
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с молба към майка си за Ласкин

Алекс Сърчаджиева съвсем непрекъснато е в болничното заведение при обичания си Иван Ласкин с вярата, че докторите скоро ще й кажат, че той се усъвършенства. По последни данни от ВМА обаче, положението на артиста продължава да бъде сериозно.

Малцина знаят обаче, че когато има доста сложни и съвсем неразрешими моменти в живота си, Алекс постоянно моли за помощ своята майка – огромната актриса Пепа Николова. И получава нужната поддръжка. Така е направила и в тази обстановка, разкриват пред националното издание близки до актрисата.

Пепа се отзовавала по същия метод и приживе, макар натоварения си график в театъра. Затова и в този момент точно молитвата към нея е последната вяра за обезверената Алекс. Както неотдавна ви съобщихме, актрисата е на ръба на отчаянието и на тежки успокоителни.

„ Мисля, че майка ми е до мен във всичко и ме закриля, подава ми знак в сложна за мен ситуация”, споделя Сърчаджиева. И фактически в живота й досега е имало сложни обстановки, които като че ли като на магия в един миг стартират да се позволяват. На мисълта за същата позитивна развръзка младата актриса се уповава и в този случай.

Преди време в изявление за националното издание Алекс показа още, че майка й Пепа Николова в никакъв случай не е крила благосклонностите си към Иван Ласкин:

„ Тя доста го харесваше, макар че в действителност с него преди този момент не сме имали връзка. Но мога да ти кажа, че нещото, което майка ми последно си беше написала в бележника беше – да предложения Иван за нейното предаване С чехли и пижама, което тя водеше. Така че още веднъж няма инцидентни неща.”

В момента артистът е настанен в реанимацията на ВМА, само че от лечебното заведение към момента не дават повече детайлности за положението му.

Всъщност здравето на Иван Ласкин е нерешително през последните няколко години. През 2016-та директно преди зрелище, той получи тежка рецесия и бе откаран в болница в съвсем прединфарктно положение. Година по-късно още веднъж влезе по неотложност в лечебно заведение – този път, до момента в който участваше в предаването Фермата.

Преди няколко месеца Ласкин още веднъж бе признат по неотложност след пристъп, единствено че във 2-ра градска болница – с диагноза чернодробна непълнота.

Наскоро околните и брачната половинка му търсеха кръводарители с рядката кръвна група А-, като първа за мъжа си кръв дава Александра Сърчаджиева.

Припомняме, че в средата на август пък, Иван Ласкин претърпя голяма покруса, която го срина – той загуби своя татко Славчо след малко боледуване. До последно двамата не поддържаха близка връзка, което бе и една от тъгите в живота на артиста. Неговите родители се развеждат преди години, а Иван е отгледан от бабите си.

Източник: Шоу
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР