Алекс Сърчаджиева най-накрая успя да върне заемите, които бе взела

...
Алекс Сърчаджиева най-накрая успя да върне заемите, които бе взела
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева изплати над 20 бона

Алекс Сърчаджиева най-сетне съумя да върне заемите, които бе взела след гибелта на брачна половинка си Иван Ласкин. Става дума за сума от над 20 бона, която надарената актриса е върнала на близки, другари и банки.

15 хиляди от цялата сума е била от потребителски заем, а останалото е помощ, предоставена й от сътрудници, близки другари и познати.

" Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства ", споделя Сърчаджиева, която не укорява никого, само че признава, че едни от " виновниците "  дълго време да се задържи на едно място и едвам в този момент да изплува от дъното, са някогашните й шефове, осъществили приключенския риалити формат на Нова тв " Игри на волята ", написа " Галерия ".

" Бях взела доста заеми, с цел да заплащам медикаменти. Случи се най-голямата покруса в живота ми, изгубих Иван. Имах покана за втори сезон. През януари ме предизвестиха, че би трябвало да отложа уговорките, които имам. Отказах всичко, което ми беше препоръчано. Бях махната от предаването пет дни преди началото на фотосите, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще вършат шоу, само че без мен. Пет часа гледах в точка, след което доста плаках, тъй като ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция ", разкрива актрисата преди броени дни.

 undefined

Всъщност, спорът е бил много по-дълбок – Алекс е била унижавана и обиждана от екипа на хитовата продукция, които избират нови водещи, написа още изданието.

Към днешна дата Алекса споделя, че към този момент е стъпила на краката си, само че това й е коствало години самообладание, доста старания и безкрайни вечери, в които е мислила, че няма да се оправи без мъжа си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР