Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса,

...
Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева разкри своя тайна от детството

Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която доскоро повече от три месеца загуби брачна половинка си Иван Ласкин, сега се изявява като водеща на Световната купа по художествена гимнастика. Тя бе позитивна, усмихната и не спря да се забавлява и майтапи.

"Какво върша тук ли? Ами, аз съм новото златно момиче на България, само че по-старо от останалите ", поде шеговито тя. "Имам щастието и опцията да повеждам Световната купа. Много благодаря на Илияна Раева за поканата, която ми насочи ", добави тя и продължи: "Това е един доста хубав свят с прелестни девойки. Винаги съм знаела, че се поставят големи старания за това нещо, само че в никакъв случай не го бях виждала. "

Сърчаджиева изглеждаше доста бодра и свежа и очевидно към този момент се пробва да продължи живота си напред. Тя даже даде голямо заричане, откакто издаде своя загадка от детството:

"Като бях дребна замалко вървях на художествена гимнастика, само че в действителност просто желаех да скачам на батут. Аз съм по-мързелива и по тази причина не ми се отдават тия неща. Обещавам, че откакто мине Световното, ще стартира да упражнявам. Ще стана добра на… обръч ", зарече се актрисата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР