Алекс Петканова направила най-голямата саможертва в името на любовта. Отказала

...
Алекс Петканова направила най-голямата саможертва в името на любовта. Отказала
Коментари Харесай

Алекс Петканова: Отказах се от лъскавия живот заради Дани

Алекс Петканова направила най-голямата всеотдайност в името на любовта. Отказала се от всевъзможен разкош и привилегии, с цел да бъде с индивида, който обича, научи HotArena.

Красавицата признава, че някогашен нейн другар е поставил безусловно света в краката й. Но защото сърцето й я влечало другаде, не било мъчно да направи избор сред блестящ живот и същинска обич, за който нито за момент не съжалява.

„ Видях бляскав живот, пътувах на всички места по света, всичко се случваше с лекост, само че в мислите си аз се връщах при него. Въпреки че Дани не може да ми предложи лъскавия живот, който видях.

Осъзнах, че същинската обич е доста по-ценна от всичко останало ", споделя манекенката в „ Папараци ”.

Моделката показа пред Венета Райкова, че колкото и да е била заслепена от лукса, сърцето й е желало друго. Хубавицата преди време заряза Лудия кореспондент поради богат чужденец, само че в последна сметка се върна при любовта на живота си, написа „ България през днешния ден ”.

" И хубавото, и неприятното се случват за една секунда. Ако нещо е мощно, в случай че нещо е същинско, то може да се случи и за една стотна.

Когато се случи оня скандал, Александра беше последният човек, който съм желал да виждам. Да, интересувах се от нея.

Когато си бил влюбен в някого, не можеш да изтриеш всичко. ”, признава от своя страна Дани Петканов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР