Алекс Иуоби спука балона на Манчестър Юнайтед в грандиозен стил,

...
Алекс Иуоби спука балона на Манчестър Юнайтед в грандиозен стил,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед признава победителя във времето на Фърги като отсъстващ. Джим Ратклиф изпрати брутална проверка на реалността

Алекс Иуоби спука балона на Манчестър Юнайтед в величествен жанр, с цел да остави сър Джим Ратклиф с лице, по-червено от фланелките на неговия клуб.

В първата си седмица, когато публично отговаряше за футболните интервенции, новият вложител на Юнайтед описа фантазията си да хване и надмине Манчестър Сити и Ливърпул. Но неговият Юнайтед беше този, който беше съборен от успеха в петте си мача с блестяща проява на храброст и най-после умствена мощ от Фулъм.

А звездите на Марко Силва даже наляха сол в раните на Ратклиф, като извикаха Победител във времето на Фърги, експертно уволнен от Иуоби при унищожителен пробив на Фулъм в седмата минута на добавеното време. Това беше първата им победа на " Олд Трафорд " от 20 години - и изцяло заслужена, защото неотдавнашното възобновление на Юнайтед беше трагично спряно.

Феновете на Юнайтед смятаха, че техните звезди може да са тези, които могат да сграбчен успеха за девет минути от спомагателното време, откакто Хари Магуай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР