Алекс Енева вече почти две седмици се намира в Шри

...
Алекс Енева вече почти две седмици се намира в Шри
Коментари Харесай

Алекс Енева изкусителна в Шри Ланка

Алекс Енева към този момент съвсем две седмици се намира в Шри Ланка, надалеч от познатата действителност, където животът възстановява своите избледнели цветове, даже и в това мъчно за всички ни време, написа уеб сайтът Life.dir.bg.

Половинката на Бобо Халваджиян постоянно е била любителка на екзотичните дестинации, които целогодишно са огряни от жарките слънчеви лъчи. Затова едва ли за някого е изненада, че в този момент, когато в България към момента е зима, тя е някъде, където студът не е нищо повече от заблуда. Всъщност фамилната отмора на някогашната адреналинка от " Господари на ефира ", която сега се изявява като хореограф на балет " Funky Monkeys ", стартира много по-отдавна, когато тя отпътува за Града на любовта дружно със своя сътрудник и двете им деца.

От Париж русокоската радваше своите фенове в обществените мрежи с красиви фрагменти, снимани на фона на френската столица, единствено че нито един от тях не може да се приближи по величие до тези, които споделя сега. Все отново постройките, изпълващи се на улиците на обитаемото място, не са в положение да предизвикат същата злоба като палмите, редящи се по лазурните крайбрежия на острова. Пейзажите, разкриващи се в актуалните ѝ постове са толкоз привлекателни, изключително на фона на снежната картина у нас, че не е изключено фенът неумишлено да се концентрира върху тях, вместо върху изкушаващите форми на тялото на Алекс, които са не по-малко горещи от тамошния климат.

Откакто са в Шри Ланка, снахата на продуцента Маги Халваджиян, не стопира да демонстрира чудесата, на които става очевидец през всеки един ден от своя престой. Дивата природа с безчет растителни типове и девствените плажове с фини бели пясъци са единствено една дребна част от нещата, приковаващи вниманието на нейните почитатели, следящи с интерес страницата ѝ в Instagram, които като нищо към този момент са ревизирали какъв брой би има коствала една къса почивка по същите географски ширини.

Когато Енева не се разхожда из живописните пътеки, нито пък се разхлажда в басейна към вилата, която са наели, тя се отдава на едно от обичаните си занимания, а точно сърфинга. Tя показа поредност от изображения, показващи я на гребена на тюркоазените талази на Лакадивско море, до момента в който двете ѝ деца - Еди и Кай, я гледат на безвредно разстояние от брега.

Приключението за русокоската и фамилията ѝ обаче не свършва тук. Тя показа екзодични фрагменти и от Малдивите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР