Алекс Богданска май не обича непредвидени ситуации, особено пък, когато

...
Алекс Богданска май не обича непредвидени ситуации, особено пък, когато
Коментари Харесай

Зарязаха Алекс Богданска на чуждо летище

Алекс Богданска май не обича непредвидени обстановки, изключително пък, когато е надалеч от родината си и безусловно не знае какво може да чака, и да й се случи.

Моделката, която постоянно пътува по света поради уговорките си, свързани с модата, очевидно не е изживявала досега нещо сходно като това да бъде зарязана напълно сама на непознато и непознато летище, тъй като в случай че й се беше случвало, може би щеше да реагира по друг метод. В случая хубавицата напряко изпаднала в нервозен срив.

Пътуването на Богданска било до Загреб и било планувано за целия екип на " Армани ", на чието събитие била поканена и родната моделка. Всички трябвало да заловен аероплан до Мюнхен, а от там да се прекачат в аероплан до София. Първият им аероплан просрочен с 1 час, което автоматизирано направило прекачването на другия аероплан съвсем невероятно. Все отново обаче, имала някаква, въпреки и минимална, опция. 

Богданска се оказала единствената от групата без ръчен багаж, по тази причина и предложила да изтича до гейта, за да помоли да изчакат останалата част от групата. След като го направила обаче, видяла, че той е празен и осъзнала с неприкрит ужас, че са изпуснали самолета. Секунди по-късно осъзнава и това, че в действителност е объркала 14 и 40 гейт.

Този един миг на нехайство коствало 4-часово висене напълно сама на летището в Мюнхен. Останалите съумели да се качат в самолета, а родната моделка признава, че  е щяла да се разплаче от нерви.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР