Алекс Богданска изживя тежко развода си с Даниел Петканов и

...
Алекс Богданска изживя тежко развода си с Даниел Петканов и
Коментари Харесай

Алекс Богданска показа новия си

Алекс Богданска изживя тежко развода си с Даниел Петканов и макар че бе изпаднала даже в меланхолия, ето, че към този момент е подготвена да продължи живота си с лудо движение.

Вече има и кой да й помогне за това. Наскоро моделката, която постоянно пуска изкусителни снимки в профилите си в мрежата, сподели какъв брой е щастлива в прегръдките на чужд за необятната общност мъж. Двамата са в Лондон, а индивидът, който върна усмивката на Богданска, се споделя Иван Стоименов и се занимава с мениджмънта на заведения в британската столица.

Разбира се, пресилено е да допускаме, че сред тях има сантиментална връзка, въпреки че нищо не се знае, нали по този начин. И въпреки всичко, най-малко към този момент се знае, че Иван и Александра са дългогодишни другари, а в този момент той просто й съдействал за работните задължения в Лондон.

Всъщност, неотдавна Богданска бе свързвана с различен предприемач - Любомир Захаринов и точно от него се твърди, че са големите букети с цветя, с които тя в последно време се хвали. За него обаче, се знае, че е привързан с фолкпевицата Анелия, която даже наскоро пусна любовен кадър с хазартния необут в Инстаграм, пише  " Уикенд ". С кого е в действителност Алекс Богданска, обществените мрежи сигурно скоро ще покажат.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР