Алек Младенов все още е сред най-актуалните теми у нас.

...
Алек Младенов все още е сред най-актуалните теми у нас.
Коментари Харесай

Ергенът Алек бил нърд

Алек Младенов към момента е измежду най-актуалните тематики у нас. В " Ергенът " три месеца за любовта на предприемача се бориха 26 девойки. В последна сметка, той избяга от шоуто, без да даде годежен пръстен на нито една от тях. Направи го обаче по абсурден метод. Алек не се изправи очи в очи пред финалистките Магдалена и Надежда, с цел да им заяви, че нито една от тях не е спечелила сърцето му.

Постъпил по този начин, че хората да намразят него и „ в случай че някой изяде пешкира, да не са те двете ”, съобщи възпитаникът на столичната френска гимназия. Приближени до екипа на предаването настояват, че въпреки да не съжалява за постъпката си, самият той е травмиран от развоя на сърдечните трепети и даже се е наложило да употребява помощ от психотерапевт, с цел да превъзмогне напрежението и да балансира разтърсените си усеща.

Младенов остава в историята на сантименталното предаване и като Ергенът, целувал най-вече момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто. Той резервира в загадка дали след огромното премеждие на остров Родос е срещнал любовта. Обясни, че се е отдал на работата си и на обичаното си занятие – скоростно шофиране в действителна и виртуална среда. Друга негова пристрастеност са компютърните игри и е доста известен в така наречен общество на нърдовете.

*нърд - Идва от британското nerd. Обикновено разказва хора, които са обществено несъответстващи, само че и извънредно интелигентни и обсесивни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР