Алек Болдуин заведе дело срещу няколко членове на екипа на

...
Алек Болдуин заведе дело срещу няколко членове на екипа на
Коментари Харесай

Ето защо Алек Болдуин съди екипа на Rust!

Алек Болдуин заведе дело против няколко членове на екипа на " Rust " в петък за това, че са му дали заредения револвер, с който е стрелял на снимачната площадка, убивайки операторката Халина Хътчинс предходната година.

Болдуин, който към момента чака решение дали ще му бъдат повдигнати наказателни обвинявания за действието, упрекна оръжейника на кино лентата и първия асистент-режисьор, наред с други, в немарливост. Това се случи в насрещна тъжба в дело заведено против него от супервайзорката на сценаристкия екип Мейми Мичъл.
                             

Адвокатът на Болдуин - Люк Никас, сподели, че членовете на екипа не са поддържали сигурността на снимачната площадка.

“Тази покруса се случи, тъй като същински патрони бяха доставени на снимачната площадка и заредени в револвера “, написа Никас в обвиняването.

Обвинението на Болдуин сочи името на Хана Гутиерес-Рийд, новобранката оръжейник във кино лентата, която отговаряла за боравенето с оръжия и муниции, както и това на асистент-режисьора Дейвид Холс, който дал заредения револвер на Болдуин, откакто го оповестил за безвреден.
                             

Сара Закри, ръководителят на отдела за атрибут на екипа и Сет Кени, който доставил оръжията и боеприпасите за снимачната площадка, също бяха посочени.

Миналата седмица Болдуин не съумя да отхвърли делото на Мичъл – едно от многото, заведени против артиста след стрелбата – откакто Върховният съд на окръг Лос Анджелис постанови, че Мичъл може да продължи с изказванията си за нахлуване, съзнателно причиняване на прочувствен стрес и немарливост от страна на артиста.

Мичъл упрекна Болдуин, че “безразсъдно “ е стрелял с револвера, който умъртви Хътчинс, до момента в който тя стояла до нея, причинявайки ѝ прочувствен стрес.

 
                             

Болдуин простреля и умъртви Хътчинсън преди повече от година на 21 октомври 2021 година, до момента в който снимаше сцена за самостоятелния уестърн в ранчо покрай Санте Фе. По време на репетиционната сцена бе ранен и режисьорът Джоел Соуза, който оцеля след раните си.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР