Алек Болдуин закупи историческа ферма от 50 акра във Върмонт

...
Алек Болдуин закупи историческа ферма от 50 акра във Върмонт
Коментари Харесай

Болдуин си купи ферма за $ 1,7 млн. в деня, в който семейството на Халина заведе дело срещу него

Алек Болдуин закупи историческа плантация от 50 акра във Върмонт за 1,7 милиона $ във вторник - същия ден, когато беше упрекнат в безразсъдна пукотевица от фамилията на убитата от него операторка Халина Хътчинс.

Придобивката на 63-годишния артист е в дребния планински град Арлингтън. Там той откри леговище след нещастието в Ню Мексико, която докара до гибелта на Халина Хътчинс. Той напусна дома си в Ню Йорк и поживя известно време в града.

"Очевидно покупката е обществена информация ", сподели брокерката Фейт Роудс, който се занимаваше с продажбата пред локалния вестник Bennington Banner в четвъртък, когато беше запитана за договорката.

Според Родос фермата е на близо 250 години и е издигната през 1780 или 1783 година "Тя е на повече от 50 акра и просто прелестна ", сподели агентката по недвижими парцели.

Скромният дом включва основна къща от 3600 фута и добре реновирана вила за посетители от 1800 фута с 2 бани. Според Роудс е продаден единствено за $559 000 през 2014 година което допуска, че артистът е платил надбавка от над 200 %.

Семейството на Болдуин е обвързвано с региона - като дядото на брачната половинка му Хилария, Дейвид Лойд Томас-старши, е обитавал там през по-голямата част от живота си до гибелта си през март 2020 година, на 92 години. В града има към 200 души.

Болдуин гледал и друга къща за над 3 млн. $, само че се спрял на тази, в която има задоволително място за него, жена му шестте им деца - Кармен, Рафаел, Леонардо, Ромео, Едуардо и Лусия, 10 месеца. Семейството си било допаднало с общността в града.

Константин Сталев

създател: Константин Сталев
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР