Алек Болдуин се опасява, че има вероятност да попадне в

...
Алек Болдуин се опасява, че има вероятност да попадне в
Коментари Харесай

Алек Болдуин е притеснен, че има вероятност отново да му бъдат повдигнати обвинения

Алек Болдуин се притеснява, че има възможност да попадне в пандиза, откакто нов отчет, изнесен за " RadarOnline ", демонстрира разбор, който е открил, че оръжието, употребявано на мястото на престъплението не би могло да изстреля патрони, без натискане на спусъка.

Експерти по огнестрелни оръжия, привлечени от органите на реда в Ню Мексико, прегледаха револвера на звездата и стигнаха до следното умозаключение: " Въпреки че Алек Болдуин неведнъж отхвърля да е дръпнал спусъка, поради показаните констатации и наблюдения, спусъкът е трябвало да бъде пернат или натиснат задоволително, с цел да се освободи изцяло затвореното или прибрано чукче на доказателствения револвер. "

Припомняме, че през април управляващите прекратиха делото за непредумишленото ликвидиране против Алек, откакто юристите му обявиха, че модифицираният револвер може да е стрелял погрешно - само че източници на " National Enquirer " оповестиха, че в този момент Болдуин се опасява, че може да му бъдат повдигнати нови обвинявания. " Притеснява се, че може да се окаже зад решетките ", настояват те и пред " RadarOnline ".

Междрувременно артистът упреква екипа на кино лентата " Ръжда ", че е позволил оръжието да бъде заредено с военен патрон и от дълго време упорства, че няма виновност за ужасяващия случай. Известният юрист Пийт Глийсън, който е някогашен детектив от нюйоркската полиция, акцентира, че револверът е механично устройство, и пред " National Enquirer " декларира: " Той не стреля самичък. "

Адвокатите на отговорничката за оръжията на снимачната площадка Хана Гутиерес Рийд, която също бе упрекната в непредумишлено ликвидиране, обявиха, че отчетът на Хаг " не показва никаква трансформация на револвера " и " прецизира, че спусъкът е трябвало да бъде натиснат ".

По време на фотосите на уестърна " Ръжда " почина операторката Халина Хъчинс. През януари на Болдуин бяха повдигнати две обвинявания - за причиняване на гибелта й по несъобразителност и за раняването на режисьора на кино лентата - Джоел Соуза. През есента на 2022 година Алек реализира съглашение със фамилията на починалата, че няма да повдига обвинявания в ликвидиране. Въпреки това тогавашният прокурор на Ню Мексико Мери Кармак-Алтуис съобщи, че съглашението няма да повлияе на окончателното решение дали да бъдат повдигнати наказателни обвинявания против Болдуин.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР