АЛД Аутомотив – лидер в сферата на оперативния лизинг в

...
АЛД Аутомотив – лидер в сферата на оперативния лизинг в
Коментари Харесай

ВЛАДИМИР ТОДОРОВ Е НОВИЯТ ТЪРГОВСКИ ДИРЕКТОР НА АЛД АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ

АЛД Аутомотив – водач в областта на оперативния лизинг в България, разгласи назначението на Владимир Тодоров за търговски шеф на компанията. В новата си роля Владимир ще дава отговор за всички търговски действия и процеси – увеличение на портфолиото от интернационалните и локални клиенти, насърчаване на стратегическите партньорства с автомобилните марки и дилърствата.

Като началник на маркетинг и PR звеното в компанията, той ще акцентира и на налагането на марката като водач в областта на оперативния лизинг в страната. В същото време новият търговски шеф ще се концентрира върху поддържането на високото качество на услугите за клиентите и повишението на тяхната задоволеност. Владимир Тодоров ще бъде част от Управителния комитет на АЛД Аутомотив България.

Владимир Тодоров има богат опит в региона на продажбите и маркетинга във водещи компании от разнообразни бизнес браншове. Той има повече от 20 години професионален опит, множеството от които в автомобилния отрасъл.
" Владимир е впечатляващ експерт със стабилен опит в бранша на подвижността и други динамични бизнеси. Дълбокото схващане на този пазар, в композиция с богатия опит в областта на търговията и маркетинга, го дефинират като скъп член на екипа на ALD. В своята роля той ще способства доста за по-нататъшното създаване на най-хубавите решения за подвижност за клиентите в България. ", показа Педро Диас, изпълнителен шеф на АЛД Аутомотив ЕООД.

" Вълнувам се, че се причислявам към опитния екип на АЛД Аутомотив и ще вземам участие във образуването на бъдещето на подвижността в страната. ", сподели Владимир Тодоров, търговски шеф на АЛД Аутомотив ЕООД.

Кратка визитка на Владимир Тодоров:

Преди да се причисли към АЛД Аутомотив, Владимир Тодоров дава отговор за всички маркетингови и PR действия на направление леки коли Volkswagen и Das WeltAuto в Porsche BG. Преди това Владимир развива кариерата си, като сполучливо построява марки и портфолиа в General Motors (Chevrolet, Opel), Nova Broadcasting Group и Huawei Technologies Bulgaria.

Той има бакалавърска степен по интернационалните стопански връзки, магистърска и докторска степен по маркетинг от Университета за национално и международно стопанство.

За АЛД Аутомотив ЕООД
АЛД Аутомотив ЕООД участва на българския пазар от 2014 година Компанията е дъщерно сдружение на Société Générale Group и ALD Automotive Group. АЛД Аутомотив ЕООД дава действен лизинг с цялостно обслужване, като обезпечава финансиране и цялостен набор от услуги за ръководство на автопаркове.
АЛД Аутомотив е измежду водачите на лизинговия пазар в България, управлявайки необятен портфейл от коли на интернационалните и локални клиенти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР