Албена Вулева посъветва плеймейктата, ако се женят с Благой, да

...
Албена Вулева посъветва плеймейктата, ако се женят с Благой, да
Коментари Харесай

Златка Съобщи Голямата Новина! С Благой Вдигат Сватба!

Албена Вулева посъветва плеймейктата, в случай че се женят с Благой, да е по-бързо, до момента в който към момента се обичат. „ Знаеш ли, че в никакъв случай не съм си мислила, че ще се оженя “, показа изцяло искрено Златка.

„ Аз постоянно съм знаела, че мен няма кой да ме изтърпи, тъй като аз съм доста сложна. Своенравна съм доста. Имам доста мъжко държание и доста мъжки черти… Много, които доста ми пречат и се пробвам да чувам Благо за някои неща като ми прави забележки, тъй като желая да бъда жена. По-смирена да съм. По-послушна да съм. Аз съм строг “, обясняваше Златка на своите съквартиранти в спалнята. Тя показа също, че се старае да бъде „ по-мека “ в своите изявления.

„ Той даже самият ми звук е повелителен и това доста ми пречи. Но аз съм грижовна. Аз съм доста грижовна “, сподели още Райкова и добави, че за нея любовта е преди всичко и че няма нищо срещу да се грижи за Благой. „ Аз си имам моята половинка и моето време е 99% към него. Ние сме си доста сплотени в този момент “, показа още плеймейтката за връзката си с Джизъса.

Райкова сподели също, че с Благой имат доста неща, по които си наподобяват и че той е нейният „ мъжки вид “. Благой толкоз се тормозил, че когато влезнат в „ Биг Брадър “, може да се случи нещо в връзката им, че съумял да втълпи тези страхове и на плеймейтката, която не крие, че е влезнала наплашена в шоуто.

И до момента в който футболистът се успокоил в къщата на „ Биг Брадър “, то Златка напряко „ прегряла “ вътре.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР