Албена Вулева е скъсала джоба, след като от години никой

...
Албена Вулева е скъсала джоба, след като от години никой
Коментари Харесай

Не дадоха на Албена Вулева кредит от 5000 лева! Нямала лев в джоба, живеела с дребните на майка си

Албена Вулева е скъсала джоба, откакто от години никой не се наема да й даде ефир, научи HotArena.

Бившата водеща на „ Сигнално жълто “ бе изловена от кореспондент на „ Таблоид “ да кандидатства за най-малък заем от 5000 лв. в столичен клон на огромна банка. Оказа се обаче, че Албена не е платежоспособна даже за такава релативно скромна сума .

Сметнете го с допустимо най-ниска месечна вноска “, съобщи Вулева на банковата служителка. Сметката излязла, че би трябвало да внася по 74 лв. на месец и по този начин след 84 месеца щяла да го изплати. Този вид не устройвал изобщо русокоската.

Оказва се, че Албена се обезпечава на съвсем минимална сума в дребна частна компания. Освен това заплаща мобилен телефон и няма никаква благосъстоятелност. И заради това банковата й служителка й декларирала, че няма по какъв начин да й предложи по-изгодни условия за петте бона и я посъветвала да опита шанса си в друга финансова институция.

В последно време някогашната водеща се изхранва благодарение на майка си Людмила Захажаева. Двете харчат скромния хонорар на Люси от  „ Биг Брадър “, който е към 15 000 лв. . Половината от него хвръкнал още на момента, защото дамите имали отговорности към топлофикация и Национална агенция за приходите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР