Аласана Мане се завърна в Етър и днес бе картотекиран

...
Аласана Мане се завърна в Етър и днес бе картотекиран
Коментари Харесай

Етър отново се подсили с халф на Барселона

Аласана Мане се завърна в Етър и през днешния ден бе картотекиран в БФС от административния шеф Страцимир Тинчев. Както е известно, ганайският гений бе при „ виолетовите “ чартърен от Барселона през пролетния полусезон и остави доста положителни усещания с играта си, само че договорът му свърши и той се прибра в Испания. От Етър обаче изявиха предпочитание Мане да продължи да облича виолетовия екип и през лятото Барселона взе решение още веднъж да го преотстъпи на великотърновци. Досега Мане се готвеше в Барселона по самостоятелна стратегия, изпратена му от Етър, като се изчакваше да се оправят нужните документи. От през днешния ден към този момент Мане е в България и незабавно получи картотека за шампионата.

" Доволен съм, че съм още веднъж тук. Искам да дам най-хубавото от себе си за Етър и да играем сполучливо, както бе в края на предишното състезание. Въпреки компликациите, които имаше, съм благополучен, че съм още веднъж във Велико Търново “, съобщи Аласана Мане.

Дали младият гений ще бъде в групата още за идното посещение на етърци на Септември ще зависи от преценката на основния управител Красимир Балъков според от неговата подготвеност.

" Доволни сме, че Лас Мане още веднъж е при нас. Дали ще бъде в групата за мача, занапред ще преценим, само че идването му е доста положителен ход. Ще даде подтик на тима, ще вдигне конкуренцията, а и е добре признат от почитателите. При всички случаи ще ни помогне доста “, разяснява Красимир Балъков.

Като стратегически мач дефинира Балъков гостуването на Септември в събота. " Двубоят е стратегически за двата тима, единият ще отиде нагоре в класирането, другият – надолу. Познаваме се добре със противника, мачът ще се реши от моментното положение. Търсим най-хубавото като кадрови благоприятни условия за мача. Ще бъде борба, въпрос на вложение от футболистите, несъмнено – и на късмет. Ние гоним максимума в този дуел “, разяснява Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР