Алармата звъни, скачаме от леглото, изпиваме чаша кафе, мислим какви

...
Алармата звъни, скачаме от леглото, изпиваме чаша кафе, мислим какви
Коментари Харесай

Пет неща, които не трябва да правите рано сутрин

Алармата звъни, скачаме от леглото, изпиваме чаша кафе, мислим какви са дилемите, които ни предстоят денем. Ако началото на деня ни е изпълнено напрегнато и стрес, то и тялото и мозъкът ще са в с напрежение положение.

 Ето 5 неща, които не трябва да вършиме рано заран:

Да си вземате парещ душ

Повечето хора си вземат парещ душ рано заран, само че това е неверно, защото горещата вода отпуска мускулите и може да ви се доспи. Горещият душ може също да изсуши кожата ви.

Най-добре е заран да си вземате студен душ . Той ще ви освежи и ще подтиква мозъчната ви интензивност.
 душ ThinkStock/Getty Images
Да си ровите в телефона

Ако започнете още след събуждането си да ровите в обществените мрежи, може да загубите доста от скъпото си време и даже да закъснеете за работа или за учебно заведение.-->



Да си избирате какво да облечете


Повечето хора са привикнали заран да си избират облеклата , които да облекат. Това също е обвързвано със загубата на скъпо време. Най-добре е още от вечерта да си изберете облеклото за идващия ден. А и по този начин може ида си поспите няколко минути повече.
 облекла ThinkStock/Getty Images
Да подремнете още малко

Сутрин е, алармата ви звъни, само че вие решавате да я спрете и да си подремнете още пет минутк и. Но тъкмо по този метод мнозина са се успивали. Може за закъснеете за работа и това ще ви аргументи спомагателен стрес.
 сън ThinkStock/Getty Images
Не спускайте щорите и завесите

Много хора обичат да се разсънват в по-тъмна стая, само че това не е вярно. Ако не оставяте щорите спуснати, ранната слънчева светлина ще ви разсъни и ободри.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР