Алън Пардю е човекът, който е настоял за привличането на

...
Алън Пардю е човекът, който е настоял за привличането на
Коментари Харесай

ЦСКА със сигурност се разделя с Нзила през лятото

Алън Пардю е индивидът, който е настоял за привличането на Жуниор Нзила. Именно по негова рекомендация французинът дойде на " Армията " предишното лято. Тогава треньор бе Любослав Пенев, а англичанинът - консултант по футболните въпроси на притежателите на клуба.

Халфът пристигна от примаверата на Наполи. Нзила направи дебюта си за " алените " на 7 юли предходната година. Тогава той се появи като запаса в добавеното време при 4:2 над ФК ЦСКА 1948. Следващият треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов - го употребява единствено един път - на 29 август 2021-ва, при триумфа с 1:0 над Черно море на " Тича ".

Тогава Жуниор записа 2 минути игра. След това Младенов ясно даде да се разбере, че няма никакво желание да разчита на този състезател. През зимата експертът даже го извади от първия тим.

С назначението на Алън Пардю Нзила незабавно бе върнат в състава. На 30 април в Разград той изигра първия си мач като титуляр. 21-годишният французин обаче разочарова и бе изваден на почивката. Със сигурност ЦСКА ще се раздели с полузащитника след края на акцията, откакто се оказа следващото отчаяние в " алената " селекция.
 Добри Митов се концентрира напълно върху работата си в ДЮШ
Добри Митов се концентрира напълно върху работата си в ДЮШ

Повече няма да бъде част от треньорския щаб на първия тим
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР